Bjj – Brasiliansk Jiu Jitsu

Bjj – Brasiliansk Jiu Jitsu

Bjj Oslo

 

Bjj (Brasiliansk Jiu Jitsu) er en populær treningsform for både ungdom og voksne. Bjj har sine røtter fra Judo og tradisjonell Jiu Jitsu. Kort fortalt, lærte japanske Misuyo Maeda bort Judo og tradisjonell Jiu Jitsu til Gracie-familien i Brasil. Graciene tilpasset deler av judoen og Jiu Jitsuen til sin realitet.

 

Dermed ble Brasiliansk Jiu Jitsu skapt. Det ble avholdt konkurranser i Brasil, og BJJ spredte seg raskt utenfor landets grenser.
Det var først etter stil mot stil turnering ved navn UFC at BJJ dominerte og ble verdenskjent som en av de mest effektive kampsport stilarter. Bjj kampsport byr på svært god og allsidig trening og det er mange forskjellige former for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy.

 

Bjj Oslo - Brasiliansk Jiu Jitsu

 

Til daglig jobber jeg med digital markedsføring, hvor mesteparten av tiden går på å jobbe foran min fantastiske iMac 27, det innebærer lite bevegelighet og statisk arbeid hver eneste dag. Skulderplager er tredje vanligste årsak til konsultasjon for muskel- og skjelettplager i følge Tidsskriftet for Norsk legeforening. For noen år tilbake begynte jeg å få tiltagende grad av skulderplager og etter mange runder hos fysioterapeut ble jeg midlertidig kvitt plagene, men oftest kom de tilbake etter kort stund. Det var først når jeg begynte å trene Brasiliansk Jiu Jitsu på Novus Academy at jeg ble 100% kvitt alle skulderplager.

 

Bjj og trening

Hovedfokuset i Bjj – Brasiliansk Jiu Jitsu er kast, grep, posisjoner, timing, kontrollgrep og strategi. Man kan altså stanse en angriper uten å slå et eneste slag! Uansett om det er i en selvforsvars situasjon eller i en Bjj-kamp er det særdeles viktig å være i stand til å avslutte eller kontrollere en kamp, noe BJJ Oslo tilbyr.

 

_ROD6154 (2)
Bjj er en kampsport som passer for alle! Hos Novus Academy kan du trene forskjellige selvforsvars systemer som BJJ (Brasiliansk jiu jitsu), MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai). Novus Academy tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvars systemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvars systemene.

 

Hvorfor Bjj – Brasiliansk Jiu Jitsu?

Novus Academy har en av Nordens beste sortbelter (Christopher Hermanstad) som hovedinstruktør i Bjj Norge, også kjent som BJJ (Brasiliansk Jiu Jitsu). Novus Academy sørger for hele tiden å opprettholde en høy standard innen Bjj Oslo og innhenter gjesteinstruktører for å holde seminarer. Brasiliansk Jiu Jitsu (Bjj) passer absolutt for alle, store og små! En av grunntankene i Bjj er at du skal tilpasse teknikkene til deg. Konkret vil treningen bestå av fall teknikker, frigjøringer fra grep, ned tagninger, låse grep og det å forsvare seg på bakken.

 

Bjj - Brasiliansk Jiu Jitsu

Del kunnskapen videre
Share FB Share Twitter Share LinkedIn Share Google+
Om Khurram Ali
Om Khurram Ali
Khurram Ali er gründer av av Digitalfjord.no. Han hjelper bedrifter, markedsjefer og oppstartselskaper med å få flere nye kunder og økt salg gjennom søkemotoroptimalisering (SEO) og konverteringsoptimalisering (CRO) med målbare og synlige resultater innen tre måneder. Søkemotoroptimalisering er ett av de mest kostnadseffektive markedsføringstiltakene som finnes. Ta kontakt med khurram@digitalfjord.no, hvis du ønsker flere besøkende og økt salg uten å bruke penger på annonsering.
SplitShire-5137

Facebook Annonsering

FACEBOOK ANNONSERING     Norske merkevarer har vært opptatt av å samle flest mulig folk som liker Facebook-siden deres. Mange…

Les mer
Blue3

Søkemotoroptimalisering tips

Søkemotoroptimalisering tips   Alle elsker å få gode tips for hvordan rangere høyt på organiske søkeresultater på Google. Nedenfor er…

Les mer